Suche

Wo soll gesucht werden?
Erweiterte Literatursuche

Ariadne Pfad:

Inhalt

Literaturnachweis - Detailanzeige

 
Autor/inn/enBARBOUR, HENRY O.; HOLLANDSWORTH, HELEN L.
InstitutionMichigan State Univ., East Lansing. Coll. of Education.
TitelA PROPOSAL TO PREPARE TEACHERS AND TO DEVELOP INSTRUCTIONAL MATERIALS FOR FOOD SERVICE OCCUPATIONS--PREPARING TEACHERS AND INSTRUCTIONAL MATERIALS FOR THE FOOD SERVICE OCCUPATIONS.
Quelle(1966), (97 Seiten)
PDF als Volltext kostenfreie Datei Verfügbarkeit 
Dokumenttypgedruckt; online; Monographie
SchlagwörterCurriculum Development; Foods Instruction; Instructional Materials; Service Occupations; Teacher Education; Teacher Workshops; Vocational Education; Michigan
AbstractA 3-WEEK WORKSHOP WAS CONDUCTED FOR 14 TEACHERS OF FOOD SERVICE PROGRAMS. THE OBJECTIVES OF THE WORKSHOP INCLUDED (1) ANALYZING THE NATURE OF FOOD SERVICE OCCUPATIONS AND RECOGNIZING THE COMPETENCIES EXPECTED OF WORKERS IN FOOD PRODUCTION, SALES, AND SERVICES, (2) DEVELOPING INSTRUCTIONAL GUIDES AND MATERIALS FOR SELECTED OCCUPATIONS IN THE FOOD SERVICE FIELD, AND (3) UNDERSTANDING METHODS SUITABLE FOR TRAINING IN FOOD SERVICE OCCUPATIONS. THE WORKSHOP PROJECTS WERE ANALYZED, AND EXCERPTS OF EACH WERE PRESENTED WITH CONCLUSIONS AND RECOMMENDATIONS. (GC)
Erfasst vonERIC (Education Resources Information Center), Washington, DC
Literaturbeschaffung und Bestandsnachweise in Bibliotheken prüfen
 

Standortunabhängige Dienste
Da keine ISBN zur Verfügung steht, konnte leider kein (weiterer) URL generiert werden.
Bitte rufen Sie die Eingabemaske des Karlsruher Virtuellen Katalogs (KVK) auf
Dort haben Sie die Möglichkeit, in zahlreichen Bibliothekskatalogen selbst zu recherchieren.
Tipps zum Auffinden elektronischer Volltexte im Video-Tutorial

Trefferlisten Einstellungen

Permalink als QR-Code

Permalink als QR-Code

Inhalt auf sozialen Plattformen teilen (nur vorhanden, wenn Javascript eingeschaltet ist)

Teile diese Seite: